Pozivi

Grad Vukovar objavljuje Javni poziv za prijavu učenika na dječje ljetovanje na otoku Čiovu u 2024. godini. Na ljetovanju mogu sudjelovati učenici od završenog 2. do završenog 5. razreda osnovne škole s područja grada Vukovara.

 Donesena odluka o dodjeli bespovratne potpore u poljoprivredi.

Ravnatelj HCK Gradskog društva Crvenog križa Vukovar objavljuje Javni poziv za iskaz interesa za krajnje korisnike projekta „ZAŽELI – prevencija institucionalizacije Pruži mi ruke II“

Grad Vukovar objavljuje Javni poziv i potreban obrazac za prijavu učenika na ljetovanje u Lječilištu Veli Lošinj u 2024 godini.

Vukovarska gospodarska zona d.o.o. kao Upravitelj Poslovno-inovacijskim centrom BIC Vukovar objavljuje Javni poziv za davanje u zakup poslovnih prostora u Poslovno-inovacijskom centru BIC Vukovar

Pozivaju se poduzetnici s područja grada Vukovara koji se bave djelatnošću iz područja turizma i fizičke osobe koje pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu – registrirani privatni iznajmljivači na podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih potpora Grada Vukovara u turizmu za 2024. godinu. Bespovratne potpore dodjeljuju se za sufinanciranje troškova nastalih u 2024. godini.

Pozivaju se poljoprivrednici s područja grada Vukovara na podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih potpora u poljoprivredi Grada Vukovara u 2024. godini.

JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA KRAJNJE KORISNIKE PROJEKTA „ZAŽELI – prevencija institucionalizacije Pokloni mi osmijeh IV“

Gradonačelnik Grada Vukovara donio je Odluku o odobravanju bespovratne potpore poduzetnicima na području grada Vukovara za 2024. godinu.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana Dunava, Grad Vukovar realizira manifestaciju s ciljem osmišljavanja i poticanja društvenih događanja koja uključuje institucije, ustanove, udruge i građane u razvoj zajednice.