Ostale vijesti

Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar temeljem potpisanog Ugovora o dodjeli financijskih sredstava sa Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku nastavlja provedbu trogodišnjeg programa

Gradonačelnik Grada Vukovara donosi Odluku o poništenju Javnog natječaja za sufinanciranje provedbe manifestacije (Ljeto na vukovarskoj adi 2020.)

Gradonačelnik Grada Vukovara donosi Odluku o poništenju II. Javnog natječaja za sufinanciranje programa udruga iz područja tehničke kulture u gradu Vukovaru za 2020. godinu

Sredstvima Europskog socijalnog fonda (ESF) u Vukovaru je osnovan "IN društveni centar" namijenjen za sve vrste osoba sa invaliditetom ili poteškoćama u razvoju, a UOSI "Vuka" u okviru njega pokreće radionice plesne terapije!

U Gradskom muzeju Vukovar otvorena je izložba ITALIJA. (NE)VIDLJIVA PRIČA

Projekt „Pravna i psihosocijalna pomoć i podrška beskućnicima s područja Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije“ završava 31.7.2020., a započeo je 1.8.2019. godine. Provodi se na području Grada Vukovara i Osijeka te dvaju županija.

Za sve knjigoljupce koji vole čitati i još više razgovarati o pročitanom od rujna krećemo s dva čitateljska kluba Gradske knjižnice Vukovar za punoljetne članove.

U Perivoju Dvorca Eltz petu godinu za redom otvoren je DunavArt festival

Objavljuje se Javni poziv za prikupljanje programa za izradu Programa javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi Grada Vukovara za 2021. godinu

Predmet ovog javnog poziva je prikupljanje pisanih prijedloga programa za izradu Programa javnih potreba u sportu Grada Vukovara u 2021. godini.