Sport i sportska događanja

KDU VUKOVAR: 9 ZLATA, 13 SREBRA 1 BRONCA IZ SPLITA

"SK Grič 7" Vukovar vratio se s 3 medalje i peharom

U Nuštru 1. listopada 2023. održalo se već tradicionalno natjecanje povodom dana obrane i Općine Nuštar.

Streljački klub Grič 7 Vukovar na ovom natjecanju predstavio se sa dvije ekipe: ekipa zračna puška, u sastavu Milica Jeremić, Jana Tetkić i Petra Budimir te ekipa zračni pištolj, u sastavu Agata Bunarkić, Dario Kampel i Kiara Lemac. Natjecateljski duh pokazao je i trener g. Vinko Kovač koji se također natjecao.

Kao i obično SK Grič 7 Vukovar nije se s natjecanja vratio praznih ruku. Dario Kampel je u kategoriji ISSF zračni pištolj 10 m juniori osvojio četvrto mjesto i već popularnu nuštarsku drvenu medalju. Agata Bunarkić osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju u kategoriji ISSF zračni pištolj 10 m juniorke, a u istoj toj kategoriji Kiara Lemac ponovno je zasjala na najvišem postolju osvojivši prvo mjesto i zlatnu medalju. Ekipa zračni pištolj u Vukovar je uz medalje odnijela i ekipni pehar osvojivši drugo mjesto u izrazito jakoj konkurenciji.

Iako je ovo tek početak nove sportske sezone rezultati nam govore kako od ovog vukovarskog kluba u budućnosti zasigurno možemo očekivati mnogo ovakvih i još boljih rezultata.

Vukovarske gimnastičarke odlične u Šibeniku

˝Adamas˝ odradio odličan nastup na natjecanju u powerliftingu i bench pressu u Sukošanima!

KONJIČKI KLUB "DUNAVSKI RAJ": Održan javni trening preponskog jahanja

SK "GRIČ-7" VUKOVAR: Kiara Lemac sudjelovala na Kampu mladih i perspektivnih strijelaca