Najave događanja u gradu

Pozivamo vas u petak, 7. veljače 2020. godine s početkom u 19:00 sati u Gradsku knjižnicu Vukovar - Odjel za mlade "Spajalica" na edukativno predavanje pod nazivom EDUKACIJOM I PREVENTIVOM DO ZDRAVLJA: EPSTEIN-BARR VIRUS (EBV).

MUZEJSKA UDRUGA ISTOČNE HRVATSKE poziva na organizirani autobusni izlet u Noći muzeja 2020.

PUTOVIMA OSNIVAČA SLAVONSKIH MUZEJA MUZEJSKOM AUTOBUSNOM RUTOM:
Osijek – Vukovar – Vučedol – Ilok – Vinkovci – Županja – Osijek

PROGRAM U NOĆI MUZEJA, petak 31. siječnja 2020. godine održat će se u skladu s ovogodišnjom temom koja se odnosi na velike obljetnice hrvatskih muzeja.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo književni susret u Gradskoj knjižnici Vukovar s Kristianom Novakom, jednim od najznačajnijih suvremenih hrvatskih pisaca, autora dvaju nagrađenih romana „Črna mati zemla“ i „Ciganin, ali najljepši“.

Nova predstava vukovarskih amatera - u petak, 24.1. u 20 sati - rezervirajte svoje ulaznice

U sklopu ciklusnog programa Kulturni četvrtak u Gradskoj knjižnici Vukovar u četvrtak, 9. siječnja 2020. godine s početkom u 18:00 sati pozivamo vas na predavanje pod nazivom „REINTERPRETACIJA POVIJESNOG KOSTIMA: VUKOVARSKA GRAĐANSKA ODJEĆA 19. STOLJEĆA“.

Povodom nadolazećeg blagdana Božića,  gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava će zajedno sa suradnicima obilježiti Badnjak s  građanima grada Vukovara uz druženje i podjelu pečenih girica, 24.

prosinca 2019. godine s početkom u 10:30 sati na sljedećim lokacijama

Grad Vukovar, Gradski Savjet mladih Grada Vukovara i Turistička zajednica Grada Vukovara organiziraju u subotu, 21. prosinca u 18:30 na Korzu (most J. M. Nicoliera) u Vukovaru tradicionalno puštanje lampiona po nazivom “Nebo puno želja”. 

U sklopu Adventa u Gradskoj knjižnici Vukovar čast i zadovoljstvo nam je pozvati vas u četvrtak, 19. 12. 2019. godine s početkom u 18:00 sati na večer poezije “Ususret Božiću – Vukovarska književna pera u Gradskoj knjižnici Vukovar“.