{gallery}2016/02/01/05{/gallery} U organizaciji Udruženja obrtnika Vukovar, 30. siječnja u restoranu „Nada", održana je 5. Obrtnička zabava na kojoj su se okupili obrtnici, njihovi partneri i prijatelji. Uz brojne goste i predstavnike Udruženja obrtnika naše županije na zabavi su nazočili gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i Marijana Grubišić, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju. Tom prilikom nagrađeni su zaslužni obrtnici, koji su svojim radom i ugledom doprinijeli razvoju obrtništva u gradu Vukovaru i šire.

Zaslužnim obrtnicima za proteklu godinu dodijeljena su priznanja za 10 i 15 godina obrtništva, a dobili su ih: Dejana Karan (pekarski obrt „KARAN"), Gordana Mirosavljević (knjigovodstveno-trgovački obrt „NADA"), Ljubomir Kavelj (elektroinstalaterski obrt „ELEKTRO KAVELJ"), Anita Turkalj (trgovački obrt „DEA SPORT"), Jasna Stanišić (obrt za knjigovodstvo i trgovinu „PROFIT") i Milan Knežević (obrt za ugradnju i popravak klima i rashladnih uređaja „SERVIS SMRKI").

Staklenu plaketu i priznanje za obrtnika godine gradonačelnik je uručio Jozi Stjepanoviću (pekarsko-trgovačko-ugostiteljski obrt „STJEPANOVIĆ"). Pekarsko-trgovačko-ugostiteljski obrt „STJEPANOVIĆ" posluje 17 godina, zapošljava 20 radnika, a u daljnjem poslovanju planiraju ulagati u modernizaciju svojih proizvodnih kapaciteta i proširenje svojih djelatnosti.

Zabava je protekla u veselom raspoloženju.