Grad Vukovar je na poziv Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) sudjelovao na događaju „Dani otvorenih vrata EU projekata“. Djelatnici Upravnog odjela za gospodarstvo Grada Vukovara su s djelatnicima VURA - Razvojne agencije Vukovar, u utorak,  16. listopada 2024. godine  na Gradskoj tržnici Vukovar putem informativnog štanda predstavili zainteresiranim građanima uspješno provedene projekte Grada Vukovara sufinancirane iz fondova Europske unije, uz podjelu promidžbenih materijala provedenih projekata.

Događaj ima za cilj pružiti informacije zainteresiranim građanima o brojnim EU projektima koji su realizirani u njihovoj neposrednoj blizini, koji podižu kvalitetu života i doprinose daljnjem razvoju njihove lokalne zajednice.

Grad Vukovar predstavio je projekte Pokloni mi osmijeh IV, Dogradnja i opremanje Centralnog objekta Dječjeg vrtića Vukovar I, Dogradnja i opremanje Područnog objekta Mitnica Dječjeg vrtića Vukovar I, Čista energija za Vukovar, Sunce nad Vukovarom, Rekonstrukcija zgrade „Radnički dom“ u Borovu naselju i prenamjena u prostor Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru i Projekt Adica.