{gallery}2015/07/15/01{/gallery}Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Živanović danas su na biciklističkoj stazi na Sajmištu uručili četiri bicikla građanima u potrebi.
Prilikom otvaranja biciklističke staze najavljeno je kako će Grad Vukovar, u suradnji s Udrugom za rekreacijski biciklizam Biciklivo-rekreativo-Vukovar i Vukovarskim vatrogascima, uručiti navedene bicikle.

Darovana su dva bicikla za odrasle i dva dječja, a kriterij određivanja osoba koje su primile bicikle bili su socijalni kriteriji.

„Naši su primarni napori usmjereni u oporavak gospodarstva i otvaranje novih radnih mjesta, ali u tome procesu ne zaboravljamo naše najpotrebitije građane," rekao je gradonačelnik Penava naglašavajući kako je uz otvorenje Pučke kuhinje i ovo jedno od ispunjenih obećanja kojima Grad pokazuje da ima sluha prema građanima koji su u potrebi.

Pročelnica Ana Živanović istaknula je kako gospodarske prilike mnogim obiteljima ne dopuštaju mnogo prostora za financijske izdatke stoga je Grad ovom malom, ali značajnom donacijom pomogao vratiti osmjeh na lice najugroženijim članovima društva.