Udruga žena Vukovar u okviru Kluba osoba treće životne dobi provodi niz aktivnosti kao što su kreativne radionice, radionice zdrave prehrane te se njihove članice svakodnevno okupljaju i igraju društvene igre. Kako bi još bolje i zanimljivije provodile svoje vrijeme te potakli osobe treće životne dobi na zdrav život i bavljenje sportom.

Tim povodom Udrugu je posjetio gradonačelnik Grada Vukovara te im uručio donaciju pikada, ali i druge društvene igre.
„S Udrugom žena Vukovar imamo izuzetno dobru suradnju te im nastojimo pomoći kad god možemo", rekao je gradonačelnik Penava te dodao kako kod korisnica Udruge već duže vrijeme postoji želja za elektronskim pikadom čiju nabavu im je Grad Vukovar omogućio. „Nadamo se da će se korisnice još dugo u ugodnom društvu okupljati u ovom prostoru te da ćemo ih i nadalje posjećivati kako bismo razmotrili problematiku Borova naselja, ali i grada Vukovara", zaključio je gradonačelnik.

Jelena Milić, zamjenica Koordinatorice Udruge žena Vukovar istaknula je kako ovo nije prva akcija Grada Vukovara vezana za Udrugu. „Kada je Udruzi bila potrebna obnova, Grad Vukovar nam je izašao u susret. Također, donirana nam je i informatička oprema za Internet klub", rekla je Milić i zahvalila gradonačelniku Ivanu Penavi i Gradu Vukovaru što je važnost organizacije civilnog društva prepoznata u lokalnoj zajednici.