Kraj školske godine u vukovarskom gimnastičkom klubu uvijek je rezerviran za članove rekreativnih grupa. U gimnastičkoj dvorani pred brojnom publikom nastupili su svi članovi rekreativnih grupa, polaznici različitih rekreativnih programa. Svečano polaganje održalo se 18.6. u gimnastičkoj dvorani. U prvom dijelu svoje umijeće i sposobnosti pokazali su za najmlađi polaznici, članovi predškolske grupe i oni su polagali program Gimnastička igraonica. Drugi dio je bio rezerviran za školarce, polaznike programa Gimnastička početnica i Škola gimnastike.

Predškolci su bili najzanimljiviji jer je s njima uvijek veselo. Publika je uživala u vježbama, koje su najmlađe gimnastičarke i gimnastičari, pod vodstvom trenera, vrlo vješto savladali. Školarci su, pod vodstvom trenera pikazali elemente, koji su bili u programu. Sve je ocijenjenjeno od strane sutkinja , licenciranih u Hrvatskom gimnastičkom savezu.

Ukupno je 61 polaznik uspješno položilo rekreativne programe: program Gimnastičke igraonice položilo 35 članova, program Gimnastičke početnice položilo je 13 članova i program Škole gimnastike položilo je 13 članova GK Vukovar.

Vukovarskim gimnastičkim rekreativcima ljetni odmor počinje krajem mjeseca, a nastavak i upis novih članova biti će u rujnu s početkom nove školske godine.