POVJERENSTVO ZA PROVEDBU NATJEČAJA

KLASA: 112-02/24-01/12

URBROJ:2196-1-1-24-9

Vukovara, 19. travnja 2024.

Na temelju članka 19. stavka 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08, 61/11,04/18, 112/19), Povjerenstvo za provedbu natječaja za prijam u radni odnos vježbenika/ce, radi osposobljavanja za obavljanje poslova radnog mjesta viši stručni suradnik za poslove gradonačelnika u Upravnom odjelu za opće poslove, u Gradu Vukovaru, na određeno vrijeme, objavljenog u „Narodnim novinama“ br. 40/2024, dana 5. travnja 2024. i na službenoj web stranici Grada Vukovara, objavljuje

POZIV

na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

(pisano testiranje i intervju)

I.

Povjerenstvo je utvrdilo da pisanom testiranju mogu pristupiti sljedeći kandidati:

  1. Tomislav Gottfried
  2. Kristina Marić
  3. Dominik Neferanović
  4. Dora Škrabo

II.

Pisano testiranje održati će se u gradskoj vijećnici, dr. Franje Tuđmana 1, Vukovar, u ponedjeljak 29. travnja 2024., s početkom u 08,30 sati.

Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu te kemijsku olovku.

Ne postoji mogućnost naknadnog pisanog testiranja, bez obzira na razloge koje pojedinog kandidata eventualno priječe da testiranju pristupi u naznačeno vrijeme.

Smatra se da je kandidat koji ne pristupi pisanom testiranju u naznačeno vrijeme povukao prijavu na natječaj. Smatrat će se da je prijavu povukao i kandidat koji na pisanom testiranju remeti mir i/ili pravila ponašanja s kojima će biti upoznat, kao i kandidat koji ne predoči osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Pisani test sastojat će se od 20 pitanja. Broj točnih odgovora bit će podijeljen s brojem 2, što će dati broj bodova postignutih na pisanoj provjeri (od 0 do 10).

Testiranje traje 60 minuta.

Pisano testiranje sastoji se od provjere poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske, osnove poznavanja djelokruga i ustrojstva te načina rada jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i samoupravnog djelokruga Grada Vukovara kako je navedeno u Obavijesti i uputama objavljenim na web stranici Grada Vukovara.

III.

Rezultati pisanog testiranja biti će objavljeni na oglasnoj ploči i web stranici Grada Vukovara istog dana kada je obavljeno i pisano testiranje te će se istog dana s kandidatima, koji ostvare najmanje 50 % bodova na pisanom testiranju, provesti intervju u zgradi Gradske uprave.

IV.

Ovaj poziv objavljuje se na web stranici i na oglasnoj ploči Grada Vukovara.

Povjerenstvo za provedbu natječaja