Nastavljaju se brojna ulaganja u komunalnu infrastrukturu Grada Vukovara, a ovoga puta radovi su obuhvatili područje Vijenca Ruđera Boškovića u gradskoj četvrti Borovo Naselje.

S ciljem rješavanja problema manjka parkirališnih mjesta izvedeni su radovi na sanaciji javne površine i izgradnji dijela parkirališta u Vijencu Ruđera Boškovića.

Radovi su realizirani zahvaljujući uspješnoj suradnji Grada Vukovara i gradske tvrtke Komunalac d.o.o., a završetkom ovih radova Grad Vukovar je bogatiji za 10 novih parkirališnih mjesta uključujući mjesta za osobe sa invaliditetom. U ovaj pothvat uloženo je 112.000 kuna s PDV-om.

Zadovoljstvo izvršenim radovima i izgradnjom novih parkirališnih mjesta ne kriju ni građani, koji navode kako je učinjen doprinos uređenju našega grada i čime je podignuta kvaliteta življenja na Vijencu Ruđera Boškovića.

Grad Vukovar nastavlja s programom širenja parkirališnih mjesta pri čemu se uvijek nastoji parkirališta adekvatno ukomponirati u izgled naselja i očuvati zelene površine.