Hrvatski interijeri nastavljaju s promocijom hrvatskog namještaja i produkt dizajna te su u vidu toga priredili izložbu kojom istovremeno žele dati doprinos proslavi Dana grada Vukovara. Hrvatski proizvođači namještaja afirmativno i u potpuno drugačijem kontekstu progovaraju iz Vukovara: i „bez struje" da se zajedništvom i vrhunskim proizvodom može poslati poruka o snažnoj hrvatskoj industriji namještaja.
Izložbu „Design district – izložba bez struje" koja se u Radničkome domu u Vukovaru održava od 3. -5. svibnja 2018. godine otvorio je gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava.
„Svi zajedno trebamo raditi na promociji kvalitetnog hrvatskog proizvoda. Zbog današnjeg nametnutog tempa života vrlo često ne možemo dovoljno vremena posvetiti kvaliteti te kupujemo jeftinu i nekvalitetnu robu, no postoji i dio tržišta koji zna prepoznati kvalitetu, suživot s prirodom i tu možemo naći svoje mjesto,"

U ovom izuzetnom događaju sudjeluje dvadesetak proizvođača i Drvodjelska tehnička škola Vinkovci kao važan dionik priče o razvoju proizvodnje namještaja.
U okviru izložbe, održava se i edukativni projekt „Bernardo Bernardi, hrvatska ikona arhitekture i dizajna", a da su izuzetno osjetljivi hrvatski namještajci pokazuju organizirajući humanitarnu akciju sakupljanja namještaja i opreme za djecu s područja Vukovara, dječje vrtiće i udrugu za djecu s posebnim potrebama, Vukovarski leptirići.