Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček otvorio je tradicionalnu Trinaestu Nacionalnu izložbu pasa CAC-HR VUKOVAR 2017 koju je, zajedno sa Hrvatskim kinološkim savezom, organizirala Kinološka udruga ¨Vukovar¨ iz Vukovara. Naš je grad vrlo popularan u kinološkim krugovima, tako je i ove godine preko 300 kvalitetnih pasa iz petnaestak država Europe, ali i cijelog svijeta posjetilo Vukovar. Pored brojnih domaćih izlagača, izložbu redovito posjećuju kinolozi iz okolnih država; Madžarske, Češke, Srbije, Slovenije, ali nerijetko i Švicarske, Njemačke, Italije, pa čak i Rusije, SAD, Japana.
„I ova izložba pridonosi povećanju broja posjetitelja iz cijele Europe pa tako i razvoju turizma u našem gradu,," rekao je zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček čestitajući predsjedniku udruge Vladimiru Kereku na uspješnoj organizaciji.
Izložba se održava poslijepodne, a reprezentativni dio programa i proglašenje pobjednika biti će navečer pod reflektorima što nosi naročit ambijent i atmosferu.
Građani su se rado odazvali i posjetili ovu manifestaciju te uživali u predstavljanju i ocjenjivanju stotinjak pasmina prekrasnih pasa. I ove je godine ulaz za sve goste slobodan.