Udruga braniteljica Domovinskoga rata Republike Hrvatske u suradnji sa Savjetom za branitelje gradonačelnika Grada Vukovara hrvatskome branitelju Stjepanu Gajiću koji je prije četiri mjeseca pretrpio moždani udar predala je bolnički krevet vrijedan 3000 eura.

Predsjednica Udruge braniteljica Domovinskoga rata Republike Hrvatske Svjetlana Dželalija-Kovačić objasnila je kako su ovaj bolnički krevet Udruzi braniteljica donirali su Ruža i Zlatko Martinović iz Stuttgarta koji su na ovakav način željeli pomoći braniteljima Vukovara.
Krevet je doniran Udruzi kako bi ga mogli koristiti svi branitelji kojima bude potreban.
"Nažalost, naši su članovi sve stariji i sve bolesniji tako da će nam ovaj krevet biti uistinu vrijedan i od velike pomoći," rekla je Dželalija-Kovačić.
Predsjednik Savjeta za branitelje Tomislav Josić istaknuo je kako je ovakav krevet za nepokretne najbolji koji se može naći na tržištu te da su ga dovezli iz Gospića kako bi ga Stjepan mogao koristiti dok ne ozdravi.
"Da nema ekipe, prijatelja ne bi ništa napravili jer čovjek sam ne može ništa," naglasio je Josić.

Stjepanova supruga Blaženka Gajić koja je također vrlo bolesna zahvalila je na vrijednoj donaciji koja će joj uvelike olakšati skrb o suprugu.

Stjepan Gajić hrvatski branitelj koji je devet mjeseci proveo u logoru, a također su mu branitelji bili i otac i brat.