Jedno od omiljenih mjesta Vukovaraca za večernje šetnje i rekreaciju obogatili smo novim, atraktivnim objektom uz samu obalu Dunava.

Ugostiteljski objekt „Donau“ otvorio je svoja vrata za sve građane i posjetitelje koji od sada mogu promatrati silni Dunav i prekrasne zalaske sunca uz svoje omiljeno piće.

Tijekom svoje posjete objektu, gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava rekao je kako je Grad Vukovar investirao u ovaj projekt kako bi obogatio turističku i ugostiteljsku ponudu grada. „Siguran sam kako će ovaj, novi sadržaj uz samu rijeku povećati turističku atraktivnost Vukovara te stvoriti put za nove ugostiteljske sadržaje u neposrednoj blizini Dunava.“, rekao je Penava te vlasnicima poželio sreću u poslovanju.

Podsjetimo kako je Grad Vukovar realizirao projekt izgradnje objekta na dunavskoj šetnici s težnjom za otvaranjem još jednog pristupa Dunavu, a koji je potom putem natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora bio stavljen ugostiteljima na raspolaganje.

Vlasnica ugostiteljskog objekta „Donau“ Jadranka Kovčalija rekla je kako joj je drago što je upravo ona temeljem natječaja za zakup poslovnog prostora s Gradom Vukovarom sklopila petogodišnji ugovor o zakupu. „Želja mi je bila baviti se ugostiteljstvom jer je to moja struka, a sigurna sam kako će na ovoj lokaciji brojni posjetitelji uživati u opuštajućoj atmosferi i prekrasnom pogledu“. Kovčalija također ističe kako trenutno ima dva zaposlena djelatnika, a za iduću sezonu u planu su i dodatna zapošljavanja.