×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2013/03/14/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/03/14/01

... KAD DOBRE SNAGE SE POKRENU...

09.03.2013. Vukovar, OŠ Dragutina Tadijanovića, 17:00 akcija za pomoć Mia Lani Knezović . U organizaciji gimnastičkog kluba Vukovar uz suorganizatore GyMix i studio Dream Vukovar. Pomogli su Klub Filip Moris, Display i Living, učenici i profesori Teničke škole Nikole Tesle, Restoran Nada, Putnička agencije Compakt, KUD Sloga, boutique "hole in the wall" i svih ljudi velikog srca.

Dobre snage su se uistinu pokrenule, bilo je veličanstveno i nezaboravno, bilo je toliko emocija...

Kulminiralo je na kraju , kada nam se pridružila i Mia Lana. Tajnica kluba je u ime GK Vukovar zahvalila svima, koji su pomogli i svima koji su došli. Mama Mia Lane Sanela, se zahvalila, svi prisutni su bili istinski dirnuti. Dobrotu i ljubav, bilo je nemoguće ne osjetiti, suze su sjale u oku... Svi su bili sretni i ponosni , kada su se izbrojala prikupljena sredsva , koja je dopredsjednik kluba predao ocu Mia Lane. Ponosno objavljujemo prikupili smo 12 010,00 kn.

Novci su potrebni za Lanino liječenje, ali najveće bogatstvo ovog događaja je bila dobrota i ljubav, koji ne poznaju granice.

{gallery}2013/03/14/01{/gallery}