{gallery}2015/11/16/04{/gallery} U subotu 14.11. gimnastički klub Vukovar bio je organizator gimnastičkog natjecanja u svojoj novoj gimnastičkoj dvorani. Poseban je to i povijesni događaj kako za klub, tako i za grad Vukovar. Važnost ovog događaja prepoznali su u Gradu Vukovaru, tako da je na svečanom otvaranju natjecanja prisutne pozdravila gospođa Ivana Arambašić, pročelnica za upravljanje imovinom. Dogradonačelnik Marijan Pavliček je također izrazio veliko zadovoljstvo što je gimnastički klub Vukovar dobio novi adekvatan prostor za treniranje i svim natjecateljicama zaželio puno sreće. Samo natjecanje je proteklo u odličnoj atmosferi,a tome je svjedočio veliki broj posjetitelja, koji su napunili dvoranu i tražila se stolica više.
Održano je 3.kolo D programa u KUPu Hrvatske-regija Istok i 53.KUP Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj gimnastici. Vukovarske gimnastičarke su dominirale u svim kategorijama i pred domaćom publikom ostvarile odlične rezultate.
U sve tri kategorije osvojile su ekipna prva mjesta, a bile su odlične i u pojedinačnoj konkurenciji:
Kadetkinje 1. Keser Lana, 2. Stevanović Marina, 3. Mrkonja Valentina. 10. Kordić Marta, 11. Horvacki Zivalov Sara, 15. Grganić Melani i 17. Batarelo Lucija
Juniorke: 1.Božić Marija, 3. Mikulić Magdalena, 5. Andrašević Dijana, 10. Jelenić Tajana i 24. Ernjaković Lana
Seniorke: 3. Cetina Melani, 5. Jakšić Jelena, 8. Božić Andrijana i 10. Čikanović Dora
Po završetku natjecanja izvršeno je i proglašenje Završnice Hrvatske u D programu, zbrojeni su najbolji ostvareni rezultati u 2015. godini svih klubova u našoj regiji u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji, a vukovarke su opet pokazale da su najbolje:
Kadetkinje: ekipno 1. Pojedinačno:1. Keser Lana, 2. Stevanović Marina, 3. Mrkonja Valentina.
Juniorke : ekipno 1. Pojedinačno: 1. Mikulić Magdalena, 2. Božić Marija, 3. Andrašević Dijana
Seniorke: ekipno 1. Pojedinačno: 1. Cetina Melani i 3. Jakšić Jelena
Na kraju proglašenja sreću su dijelili navijači, natjecateljice, treneri, uprava i svi prijatelji GK Vukovar-bio je to dan za pamćenje