{gallery}2015/11/10/02{/gallery} Državno prvenstvo u sportskoj gimnastici održano je 6.-8.11.u sp dvorani Kastav. GK Vukovar je imao predstavnice u B i C programu. 7.11. održano je natjecanje u B programu. U kategoriji B mlađe juniorki naša članica Zovko Monika je odradila natjecanje na viskoj razini iiako je bila najmlađa natjecateljica zauzela je 21. mjesto. Seniorka Ivana Kiralj osvojila je odlično 4. mjesto.
8. 11. nastavilo se državno prvenstvo i nastupile su natjecateljice C programa. Imali smo dvije ekipe: mlađe juniorke i seniorke i dvije pojedinke u kategoriji juniorki. Ekipa mlađih juniorki zauzela je 3. mjesto, a pojedinačno: 11. Kalentić Ella, 29. Poznanović Miljana, 37. Čikanović Iva, 38. Velikić Nikolina, 41. Petričević Petra i 43. Vojtkiv Ela. Povjesni je to trenutak za GK Vukovar, jer je to prvi puta da na državnom prvenstvu imamo ekipu u mlađim kategorijama, a ovakav rezultat je iznad očekivanog. U juniorskoj konkurenciji 9. je bila Gračanin Lucija, a 30. Vanja Kiralj. Seniorska ekipa je potvrdila prošlogodišnju titulu državnih prvakinja, pojedinačno: 5. Bijelić Dragana, 6. Stojšić Tea, 8. Kosić Maja i 15. Dudić Gabrijela.
Ako uzmemo u obzir kako su tekle pripreme, problemi sa prostorom za treniranje, rezultati državnog prvenstva su daleko iznad očekivanih
Ovih bi dana gimnastičarke trebale početi trenirati u novoj dvorani, koju nestrpljivo očekuju.