U nedjelju 26.02.2017 u Vršcu Republika Srbija održano je međunarnodno natjecanje u organizaciji Combat Ju Jutsu Vin Teama i Mitrov Dimitrija Vršac Open 2 Brazilian Jiu Jitsu na kojem je učestvovalo stotinjak boraca među kojima i tri borca Vukovarskog sokola, Denis Matijašević, Alen Vinaj i DominIk Martić predvođeni trenerom Crnjac Josipom.
U svojoj kategoriji Dominik Martić osvojio je zlatnu medalju, Alen Vinaj je u četvrtfinalu izgubio borbu i tako propustio priliku za osvajanje odličja dok je Denis Matijašević u borbi za broncu nakon što je vodio 4:2 tehničkim nokautom izgubio borbu i nije bio u mogućnosti nastaviti borbu te tako ostao bez medalje. Vukovarski sokol je dobio i pokal za sudjelovanje na natjecanju. Natjecanje kao i suđenje je proteklo u više nego fair playu a sudionici su pokazali znanje i borbenost od samog početka do kraja natjecanja.
Natjecatelji Vukovarskog sokola pokazali su izuzetnu borbenost i srčanost bez obzira na krajnji ishod borbi , a kući donosimo jednu ali vrijednu zlatnu medalju Martić Dominika a po povratku nastavljamo sa treninzima i priprema za odlazak na međunarodno natjecanje u Brčko (BiH) 11.03.2016. a tamo što nam Bog da i sreća junačka,što je moto kluba, uz čestitke mojim borcima, izjavio je trener i predsjednik kluba Vukovarski sokol Crnjac Josip