{gallery}2015/02/09/05{/gallery}Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava posjetio je Autoservis AUTOGASARIUS d.o.o u vlasništvu direktora Nebojše Šarca, koji je 12. siječnja ove godine u Zagrebu primio priznanje „SERVIS GODINE" izvan mreže ovlaštenih autoservisa. Priznanje je dodijelio TV auto magazin, koji dodjeljuje i priznanje Auto godine.

Autoservis AUTOGASARIUS d.o.o nalazi se na adresi Kudeljarska br. 4, ima četiri zaposlena radnika i obavlja usluge popravka vozila, mehanike, elektrike, elektronike, optike, auto klime, vulkanizacije, u sklopu servisa je i autopraonica. Generalni je zastupnik za auto plinski sustav Zavoli s.r.1, Italija, pa razvija mrežu ovakvih servisa po Hrvatskoj, kojih trenutačno ima pet.

-Cijeli život vezan sam uz ovaj posao. Imao sam ideju i postigao određeni cilj koji još uvijek nije konačan. Priznanje mi znači poticaj za daljnji razvoj, puno mi znači, a tim je veće kad te prepozna struka. Vjerujem da će u Autogasariusu biti i novih zapošljavanja, a dolazak gradonačelnika Vukovara doživljavam kao oblik podrške ovom što radim kao i našem budućem razvoju – naglasio je vlasnik nagrađenog autoservisa Nebojša Šarac.
Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava naglasio je kako ova pozitivna priča ide u prilog činjenici da Vukovar ima ljude koji točno znaju što hoće i koji im je cilj, te kako do njega doći. – Želim naglasiti da smo sa višestruko povećanim iznosima u gradskom proračunu za poticaje u gospodarstvu sasvim jasno dali do znanja da ozbiljno radimo na ispunjenju svojih obećanja u vezi konkretnih potpora našim gospodarstvenicima u ostvarivanju programa i projekata za očuvanje postojećih te otvaranju novih radnih mjesta. Vukovarska gospodarska zona posljednjih šest godina bila je isključivo predmetom odvjetnika. U proteklih šest mjeseci radimo na predmetima koji su „zacementirali" stanje. Očekujem da ćemo do ljeta konačno pokrenuti to negativno stanje i neke parcele staviti u funkciju novog ulaganja i zapošljavanja. Tijekom obilaska autoservisa i direktor Šarac iskazao mi je interes za ostvarenje svog projekta u Vukovarskoj gospodarskoj zoni – rekao je gradonačelnik Penava.