Dana 19. listopada 2024. godine, u Zagrebu održan je 1. Turnir olimpijskih nada u ovoj natjecateljskoj sezoni gdje su se među klubovima iz cijele Hrvatske natjecali i strijelci iz našeg vukovarskog streljačkog kluba ,,Grič 7'' Vukovar.

SK,,Grič 7'' u Zagrebu imao je tri predstavnice u pojedinačnom djelu natjecanja pod vodstvom trenera Vinka Kovača.
U kategoriji ISSF 10 m zračna puška juniorke SK ,,GRIČ7'' predstavljale su Jana Tetkić i Milica Jeremić. Djevojke su odradile izvrstan posao, a posebnu pohvalu zaslužila je Milica Jeremić koja je povisila svoj osobni rekord.

Unatoč vrlo dobrim rezultatima predstavnica na puški, na ovom natjecanju, ipak je zasjala predstavnica na pištolju. U kategoriji ISSF 10 m zračni pištolj natjecala se Kiara Lemac te je u izrazito jakoj konkurenciji osvojila 3. mjesto u kategoriji ISSF 10 m zračni pištolj juniorkete u Vukovar donijela novu brončanu medalju.

Cijeli vukovarski streljački tim izuzetno je zadovoljan i ponosan na svoja postignuća te smatraju da su ovoj izrazito jakoj konkurenciji, koja je ove sezone jača nego ikada uspjeli još jednom pokazati svoju kvalitetu i uspješnost. Znamo da je ovo samo prvo od brojnih odličja koja će još doći put Vukovara za ovaj streljački klub te im želimo svu sreću da tako nastave predstavljati naš grad Vukovar.