Naši mladi Reprezentativci TANJA TURUKALO i NIKOLA TODOROVIĆ branili su boje Republike Hrvatske na 9. "KUPU EUROPSKE UNIJE" održanom prošlog vikenda u Ljubljani, na kojem je Hrvatska zauzela deseto mjesto u konkurenciji trinaest zemalja.

U pojedinačnoj konkurenciji, Tanja je s 63 kg. u trzaju, 80 kg. u izbačaju i 143 kg. u biatlonu, zauzela deveto mjesto, dok je Nikola s 115+140=255 kg. bio četvrti.

Nakon Tanjinih osvojenih medalja na Prvenstvu Europe za U15 i Nikoline prošlogodišnje pobjede na "Kupu EU" u Španjolskoj, možda su očekivani bolji plasmani u Sloveniji, ali treba uzeti u obzir da je Tanja zbog potrebe Reprezentacije nastupila (sa svojih 15 godina) u konkurenciji U20 i da starijim natjecateljicama i do pet godina nije imala šanse za bolji plasman, dok je Nikola nakon kadetskih uspjeha, prešao u uzrast U20, gdje ga je također čekala jača konkurencija.

Čestitamo Tanji i Nikoli na ostvarenim rezultatima i što su dostojno u Ljubljani predstavili svoj klub, svoj grad Vukovar i Republiku Hrvatsku!

Uprava kluba