Vukovarska Udruga za rekreaciju “Fit Infinity” Fitnes organizira svoj peti javni sat u centru grada Vukovara ispred Robne Kuće Velepromet u subotu 19.10.2024. od 10-13h pod nazivom “Vježbajmo i zumbajmo s osmijehom” u okviru projekta “Vježbajmo s osmijehom 3” koji je financirao Grad Vukovar. Tom prilikom uključili smo se u promicanje sporta i tjelesne aktivnosti obilježavajući Evropski tjedan sporta #BeActive Day.

Tjedan sporta namjenjen je svima bez obzira na dob i tjelesnu pripremljenost. Ova europska kampanja inspirirat će Europljane da budu aktivni (#BeActive) tijekom tjedna sporta i ohrabriti ih da ostanu aktivni tijekom cijele godine. Europski tjedan sporta potiče građane da redovno budu aktivni (#BeActive) te im omogućuje više vježbanja u svakodnevnom životu.

Na trgu u centru grada prostor ispred Robne kuće Velepromet pilates će vježbati redovne članice udruge kao i ekipa 65+ ,a njima će se priključili i usputni prolaznici kako djeca tako i odrasli, nakon toga je Zumba®Fitnes na kojem će učestvovati licencirani Zumba® instruktori.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže. DOBRO DOŠLI

Obavijest