×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2016/05/05/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/05/05/01

{gallery}2016/05/05/01{/gallery} U povodu Dana grada Vukovara, Hrvatsko kulturno-glazbeno društvo ''DUNAV'' Vukovar, je i ove godine održalo tradicionalno svoj koncert. U zanimljivom glazbenom i folklornom programu, sudjelovalo je preko 120 članova društva „Dunav", koji su se predstavili novim i zanimljivim programom različitih pjesama i tradicijskih plesova.

U prepunoj dvorani Hrvatskog doma, publika je sa oduševljenjem pratila program koji su izvodili naši sugrađani raznih generacija, od onih najmlađih u dječjoj mlađoj i starijoj folklornoj sekciji, preko Tamburaškog orkestra, Mješovitog zbora do članova Folklornog ansambla društva „Dunav" Vukovar.

Kao gosti na koncertu su se zvucima mandoline i plesovima Dalmacije predstavili članovi KUDa"Ante Zaninović" iz Kaštel Kambelovca. Nastavak je to suradnje ova dva kvalitetna društva, koje je započelo prošlog ljeta u Kašel Kambelovcu, te se nastavilo uzvratnim posjetom povodom Dana grada u Vukovara.