Od 24. do 27. kolovoza održava se 17. Vukovar film festival, a u suradnji Grada Vukovara, Turističke zajednice grada Vukovara te novog suorganizatora - tvrtke Design studio D, koja se javila na javni poziv Turističke zajednice, a nakon povlačenja dosadašnjeg suorganizatora tvrtke Discovery d.o.o.

17. Vukovar film festival, kako je već i najavljeno, vraća se u svoj dobro poznati termin – na sam kraj kolovoza i u naš grad donosi pregršt zanimljivih filmova.

Ove godine osim što će biti obogaćen novim sadržajima i aktivnostima za sve uzraste – od najmlađih do najstarijih, Vukovar film festival održati će se na ukupno 6 lokacija, od kojih su 3 nove!

Tako će se projekcije filmova održati osim na dobro poznatim lokacijama -  Perivoju Dvorca Eltz, Rodnoj kući Lavoslava Ružičke te Hrvatskom domu Vukovar, i u dvorani prekrasnog baroknog Dvorca Eltz; dok će posebno atraktivna lokacija biti ona pod vedrim nebom na amfiteatru podno Vukovarskog vodotornja.

Sigurni smo kako će naš grad po 17. puta za redom postati mjesto susreta brojnih ljubitelja filma koji će u bogatom filmskom, ali i popratnom zabavnom programu zasigurno pronaći nešto za sebe i u našem gradu stvoriti nove, lijepe uspomene!