U Poduzetničkoj zoni Priljevo Vukovarcima je svoja vrata otvorila samoposlužna autopraonica tvrtke DUNAVTRANS-VUKOVAR d.o.o.

Tvrtka DUNAVTRANS-VUKOVAR za trgovinu, prijevoz i usluge d.o.o. vlasnika Marija Domazeta u Vukovaru posluje od 2012. godine, a u srpnju 2016. se javlja na Natječaj za kupovinu građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni Priljevo, površine 1.555 m2 te s Gradom Vukovar sklopila je ugovor o kupoprodaji kojim se obvezala početak poslovanja i novo zapošljavanje realizirati u roku od 2 godine te je time zemljište dobila po subvencioniranoj cijeni. Riječ je o još jednoj mjeri kojom Grad Vukovar nastoji potaknuti poduzetnike na pokretanje poslovanja i nova zapošljavanja.
Sukladno poslovnom planu, radovi na zemljištu su započeli u lipnju tekuće godine, a završeni su prije ugovorenog roka. Vrijednost investicije iznosila je 2.600.000 kuna te se u skoro vrijeme očekuje i otvaranje novih radnih mjesta.
Otvorenju je nazočio i zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček koji je rekao kako Grad Vukovar na tjednoj bazi obilazi nove investitore, a ovdje posebice raduje što se radi o lokalnom poduzetniku koji je već zaposlio dva Vukovarca.
„Ovo je velika investicija za lokalne prilike jer je riječ o 2.600.000 kuna. Vjerujem da je kvaliteta ponude izuzetno visoka jer se radi o jednoj od najmodernijih samoposlužnih autopraonica. Želim vlasniku puno poslovnog uspjeha i vjerujem da će ubrzo vratiti uloženi novac te zaposliti još radnika na radost svih nas Vukovaraca," naglasio je Pavliček.
Vlasnik tvrtke Mario Domazet zahvalio je Gradu Vukovaru na pomoći rekavši kako žele ostati u Vukovaru i proširiti djelatnost jer smatra kako ne smijemo čekati da netko drugi dođe izvana nego moramo sami ulagati i izgrađivati naš grad.