{gallery}2016/10/12/04{/gallery} Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava i pročelnik UO za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Josip Ivančić održali su sastanak s potencijalnim investitorima iz Slovačke.

Investitori u Vukovarskoj gospodarskoj zoni planiraju pokrenuti dvije nove tvrtke: Tozan prozori - pivovaru te Sweet drinks - punionicu Dolce Gusto kapsula te ih je gradonačelnik Penava ovim putem upoznao s uvjetima investiranja, poticajnim mjerama i mogućnostima koje Grad Vukovar pruža u cilju ostvarivanja poslovnog pothvata.

Pročelnik Ivančić rekao je kako je iznimno zadovoljan interesima iskazanim od strane inozemnih investitora za ulaganje u Vukovarsku gospodarsku zonu, ali i Poslovno inovacijski centar – BIC Vukovar te je najavio i nove grupe investitora koje će nadolazećih dana posjetiti Vukovar kako bi se konzultirali u vezi pokretanja poslovanja u našem gradu.

„Nadam se da će konzultacija ovakvog tipa biti sve više i da će iste uroditi plodom te da ćemo uspjeti u našem naumu, a to je pokrenuti gospodarstvo u gradu Vukovaru i njegovim stanovnicima ponuditi što više radnih mjesta", rekao je gradonačelnik Penava.