{gallery}2016/06/14/06{/gallery} Gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava i zamjenik glavnog direktora tvrtke Gradnja d.o.o. iz Osijeka Zorislav Šmit potpisali su Ugovor o sanaciji prilazne ceste za potrebe poslovno inovacijskog centra BIC-a Vukovar.

Kao najpovoljnija ponuda u otvorenom postupku javne nabave radova sanacije prilazne ceste za potrebe BIC Vukovar, odabrana je ponuda trgovačkog društva Gradnja d.o.o. Osijek, po ukupnoj cijeni od 1.479.326,33 kn sa PDV-om.

„Sanacijom ove prometnice nastavljamo sa stvaranjem boljih uvjeta poslovnim subjektima u Gospodarskoj zoni te privlačimo gospodarstvenike. Vukovarsku gospodarsku zonu tako dovodimo njezinoj svrsi, a interes gospodarstvenika za poslovanje na ovom području je velik“, rekao je gradonačelnik Ivan Penava te dodao kako je u protekle dvije godine ovdje otvoreno pet proizvodnih tvrtki.

Zamjenik glavnog direktora tvrtke Gradnja d.o.o. Zorislav Šmit je rekao kako je rok izgradnje 60 dana po uvođenju u posao. Raditi će se na radovima oborinske odvodnje, pripremnim radovima, radovima elektroenergetske kanalizacije.

Šmit je ovom prilikom pohvalio gradonačelnika grada Vukovara Ivana Penavu i suradnike koji sve probleme koji se eventualno pojave rješavaju brzo i efikasno.