{gallery}2015/04/30/01{/gallery} Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava nastavljajući tradiciju primio je povodom proslave Dana Grada Vukovara četvero djece iz Vukovara koja 03. svibnja slave svoj rođendan. Uz gradonačelnika prijemu su nazočili zamjenici gradonačelnika Marija Budimir i Marijan Pavliček, te pročelnica UO za opće poslove i ured gradonačelnika Sanja Tokić i pročelnica UO za društvene djelatnosti Ana Živanović.

Na javni poziv gradonačelnika, koji je uputio roditeljima djece s područja grada Vukovara a rođena su 03. svibnja i nisu navršili 18 godina života, odazvali su se roditelji NAĆUK MIHAELA, rođenog 03. 05. 2013. godine, JERGIĆ ELENE, rođene 03. 05. 2010. godine, PENCINGER LEONA, rođenog 03. 05. 2008. godine i YOUNIS OMARA, rođenog 03. 05. 1998. godine.

Gradonačelnik Penava uputio je djeci i roditeljima čestitke za rođendan te im za sjećanje na taj trenutak uručio i prigodne darove. - "Pomalo sam sjetan što se nije odazvao veći broj djece, ali se nadam i siguran sam da ćemo biti na visini zadatka i roditeljima omogućiti boravak, ostanak i život u Gradu, a onda kroz uvjete dostojna života i veći broj djece što nam je primarni interes", izjavio je gradonačelnik Penava nakon prijema i zajedničkog fotografiranja.