{gallery}2015/02/16/08{/gallery} Vukovarsko-srijemska županija zajedno sa Gradskim upravama gradova: Ilok, Otok, Vinkovci, Vukovar i Županja utvrdila je nastavak zajedničkog opremanja i osposobljavanja specijalističkih timova civilne zaštite i udruga od interesa za zaštitu i spašavanje Vukovarsko-srijemske županije za razdoblje 2015-2019 godine.
Dana 16.02.2015. potpisan je Sporazum o sufinanciranju i osposobljavanju specijalističkih timova civilne zaštite i udruga od interesa za zaštitu i spašavanje Vukovarsko-srijemske županije zab razdoblje 2015.-2019. godine.
Sporazum je ispred Grada Vukovara potpisao Zamjenik gradonačelnika i Načelnik Stožera zaštite i spašavanja Marijan Pavliček.
Nakon potpisanog Sporazuma svi potpisnici su u prostorijama Kluba podvodnih aktivnosti prisustvovali svečanoj primopredaji specijalističke opreme za spašavanje iz voda. Oprema je kupljena iz dosadašnje aktivnosti gradova i županije i izvršenjem ugovora iz prethodnog razdoblja. Na ovaj način će se finacirati i ostali specijalistički timovi civilne zaštite a nabavljena oprema će koristiti za daljno unapređivanje rada operativnih snaga i zaštite i spašavanja u cjelini.