{gallery}2014/02/18/01{/gallery} U Gradskoj knjižnici Vukovar, 14. veljače 2014. godine proslavili smo Valentinovo uz zvuke gitare, poeziju i ugodno druženje.
Na početku programa sve prisutne pozdravila je ravnateljica Gradske knjižnice Vlatka Surma Szabo koja je istaknula kako Knjižnica surađuje s mnogim udrugama u gradu Vukovaru te da je današnji program spoj dviju udruga, srednje škole te Knjižnice kao gradske ustanove.
Osim čitanja najdražih stihova predsjednice i nekih članova Udruge, i dramska skupina udruge Vukovarci dobre volje izvela je kratak ulomak iz predstave Generalni pokušaj, a čija se premijera uskoro očekuje. Članovi Vukovarskih iskrica obradovali su nas čitanjem najdražih stihova, a dvije najmlađe sudionice programa bile su učenice OŠ Mitnica koje su nas iznenadile pročitavši prigodne stihove. Gradska knjižnica Vukovar, osim ugodnog prostora, također se predstavila i stihovima koje su čitale djelatnice, a sve koji su Valentinovo odlučili obilježiti u Knjižnici, osim svih organizatora pozdravio je i vukovarski gradonačelnik Željko Sabo.
Druženje je nakon čitanja poezije nastavljeno uz slatko – slane valentinovske delicije za koje su se pobrinuli učenici Strukovne škole Vukovar, na čemu im se ovim putem još jednom zahvaljujemo.
Više fotografija pogledajte na našem webu www.gkvu.hr ili na našem Facebook-u