Gradska knjižnica Vukovar

GKVU: NOVI CJENIK USLUGA OD 20. OŽUJKA 2023. GODINE

Gradska knjižnica Vukovar i ove godine provodi akciju kojom osigurava besplatno članstvo za učenike prvih razreda osnovnih škola.

Gradska knjižnica Vukovar u suradnji s Opcijom B je i ove godine na Vukovarskoj adi postavila kućicu s knjigama koje građani mogu uzeti i tako ispuniti svoje slobodno vrijeme između kupanja i sunčanja.

U petak, 26. listopada 2021. godine ususret Adventu u Gradskoj knjižnici Vukovar i njezinim Ograncima prigodno su podijeljene slikovnice autora E.T.A. Hoffmann – „Orašar i kralj miševa“.

U predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu u četvrtak 4. studenoga 2021. godine svečano je otvorena izložba „Sloboda se njegovim imenom zove“ koju je u povodu 30. obljetnice stradanja grada Vukovara.

U povodu 30. obljetnice stradanja Vukovara u Domovinskome ratu Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu…

Sredinom rujna završen je projekt opremanja Ogranka Lovas Gradske knjižnice Vukovar odgovarajućom opremom

Za sretan i uspješan početak nove školske godine Gradska knjižnica Vukovar pripremila je besplatno članstvo za učenike prvog razreda osnovnih i srednjih škola.

Za sve knjigoljupce koji vole čitati i još više razgovarati o pročitanom od rujna krećee nova sezona dva čitateljska kluba Gradske knjižnice Vukovar za punoljetne članove.

Povodom manifestacije “Noć knjige” na temu “Ljekovita moć knjige” Gradska knjižnica Vukovar Ogranak Borovo Naselje je u suradnji s DV Vukovar 1, skupina “Zvončići” pripremili treću virtualnu izložbu dječjih radova.