{gallery}2016/03/21/01{/gallery} U petak, 18. ožujka 2016., na Regionalnoj smotri projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo, sudjelovao je i DV Vukovar I sa dva projekta pod nazivom "Čudesna moć zvjezdica" i "Super je biti različit".

Smotra je održana u HGK Županijska komora Požega, a ugostili su nas dječji vrtići Požega.
Nakon pozdravne riječi ravnateljice DV Požega Sande Lukić, svojim nastupom su nas razveselila i oduševila djeca predškolske dobi koja su nam pokazala koliko vole i njeguju kulturnu i tradicijsku baštinu toga kraja.

Nakon izloženih projekata, kojih je bilo 24, iz Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske i, naravno, našeg ponosa Vukovarsko-srijemske županije, prof. Mirjana Milanović nazočnima je uputila završnu riječ i progovorila o građanskim kompetencijama.

Zahvaljujemo našoj ravnateljici Mirjani Kulić, odgajateljicama Nikolini Totar i Marijani Cvitković koje su odličnim prezentacijama prikazale rad našega vrtića, bogatstvo poticaja kojima našu djecu odgajamo za odgovornost, zajedništvo, toleranciju, suradnju...