{gallery}2014/04/16/03{/gallery} U prepunoj dvorani Rab HYPO EVENT Centra, 15. travnja 2014. održana je svečana objava nominacija za Diskografsku nagradu Porin 2014. Voditeljski dvojac Josipa Lisac i Marijo Petreković pročitali su sve nominacije za ovogodišnji, 21. Porin.
Album OSMIJEH PRIJATELJA koji su Vukovarski golubići izdali i objavili prošle godine nominiran je za PORIN, najznačajniju diskografsku nagradu u Republici Hrvatskoj. Ovaj album nominiran je u kategoriji broj 34. za Najbolji album za djecu. Producent je Branimir Jovanovac, a izdavač Multi Music Media iz Gradišta na čelu sa Šimom Jovanovcem.
Ova nominacija pokazatelj je vrhunske kvalitete autorskih pjesama koje se nalaze na ovom albumu, a također je i visoko priznanje stručnjaka i ocjena kvalitete rada dječjeg zbora „Vukovarski golubići". Nagrada je to za aktivnost četrdesetak članova zbora i suradnju njihovih roditelja, kao i za kompetentan i stručan rad voditeljice zbora Dubravke Lemac, magistrice glazbene pedagogije i entuzijazam predsjedništva Udruge.
Ovaj uspjeh sigurno je najznačajniji rezultat rada neke udruge iz kulturne djelatnosti Grada Vukovara.
Svečana dodjela Diskografske nagrade Porin održati će se u petak, 27. lipnja u Zagrebu u HYPO EVENT Centru. Više pročitajte na http://www.porin.info/