×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2013/02/22/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2013/02/22/01

Cijeli smo siječanj i veljaču prepuni događanja. I stalno nam se događa nešto lijepo. Tijekom prošle godine u našu je udrugu počela dolaziti Barbara Marković, u pratnji roditelja. Sada je Barbara već naša, raduje se dolascima i uživa u radu i druženju sa „starim" korisnicima. Putem javnih radova Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje zaposlili smo Ivanu Krajačić, mladu fizioterapeutkinju koja je prvo vrijeme volontirala u Iskricama. Ivana je prva osoba koja je zaposlena u našoj udruzi, a volonteri su dobili dragocjenu pomoć. Bili smo u kuglani, Gradskoj knjižnici. Posjetili su nas predstavnici zbora studenata vukovarskog Veleučilišta Lavoslava Ružičke koji su nam donijeli materijala za naše radionice, ali i viseću kuglanu kojoj smo se silno obradovali. Već smo ju postavili u naše prostorije i radujemo se natjecanjima. Inače, mladi studenti i ove godine volontiraju u našoj udruzi, a sati provedeni kod nas bit će im priznati u stručnu praksu. Dva puta smo posjetili i naše prijatelje u Gradskoj knjižnici i već planiramo nove, zajedničke akcije.

Iznenadnom posjetom obradovao nas je naš prijatelj s Krka, Miro Kačić. Bez ikakvih dvojbi, sasvim je jasno da Iskrice i ove godine putuju na Krk. Predložili smo Miri Kačiću da bude kum našoj udruzi što je on s oduševljenjem prihvatio.

I na kraju, imali smo još jedan predivan dan. Nakon što smo stupili u kontakt s direktorom vinkovačkih bazena, gospodinom Željkom Ilićem, dogovorili naše gostovanje, danima smo se radovali našem izletu. Doživljaj kupanja i plivanja bio je potpun jer je vani padao snijeg. Predivan pogled i predivni domaćini. Naš dragi prijatelj i volonter, Siniša Lazić (čija je ovo i bila ideja), priredio je Iskricama nezaboravan dan. Kupali su se, plivali, igrali na goliće, a najviše su uživali u masažeru. Sve im je bilo novo i drugačije.

Nema kraja dobrim vijestima. A tek će ožujak.

{gallery}2013/02/22/01{/gallery}