Cijeli smo siječanj i veljaču prepuni događanja. I stalno nam se događa nešto lijepo. Tijekom prošle godine u našu je udrugu počela dolaziti Barbara Marković, u pratnji roditelja. Sada je Barbara već naša, raduje se dolascima i uživa u radu i druženju sa „starim" korisnicima. Putem javnih radova Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje zaposlili smo Ivanu Krajačić, mladu fizioterapeutkinju koja je prvo vrijeme volontirala u Iskricama. Ivana je prva osoba koja je zaposlena u našoj udruzi, a volonteri su dobili dragocjenu pomoć. Bili smo u kuglani, Gradskoj knjižnici. Posjetili su nas predstavnici zbora studenata vukovarskog Veleučilišta Lavoslava Ružičke koji su nam donijeli materijala za naše radionice, ali i viseću kuglanu kojoj smo se silno obradovali. Već smo ju postavili u naše prostorije i radujemo se natjecanjima. Inače, mladi studenti i ove godine volontiraju u našoj udruzi, a sati provedeni kod nas bit će im priznati u stručnu praksu. Dva puta smo posjetili i naše prijatelje u Gradskoj knjižnici i već planiramo nove, zajedničke akcije.

Iznenadnom posjetom obradovao nas je naš prijatelj s Krka, Miro Kačić. Bez ikakvih dvojbi, sasvim je jasno da Iskrice i ove godine putuju na Krk. Predložili smo Miri Kačiću da bude kum našoj udruzi što je on s oduševljenjem prihvatio.

I na kraju, imali smo još jedan predivan dan. Nakon što smo stupili u kontakt s direktorom vinkovačkih bazena, gospodinom Željkom Ilićem, dogovorili naše gostovanje, danima smo se radovali našem izletu. Doživljaj kupanja i plivanja bio je potpun jer je vani padao snijeg. Predivan pogled i predivni domaćini. Naš dragi prijatelj i volonter, Siniša Lazić (čija je ovo i bila ideja), priredio je Iskricama nezaboravan dan. Kupali su se, plivali, igrali na goliće, a najviše su uživali u masažeru. Sve im je bilo novo i drugačije.

Nema kraja dobrim vijestima. A tek će ožujak.

{gallery}2013/02/22/01{/gallery}