{gallery}2015/10/21/03{/gallery} 17.10. u Belom Manastiru održano 4. Kolo 53 KUPa Slavonije i Baranje natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici. Već neko vrijeme treneri GK Vukovar imaju velikih problema, jer ne mogu održavati treninge za natjecateljske grupe, Prostor koji su koristili pet godina morali su napustiti, a nova dvorana još nije završena. Zato su treneri bili u velikoj dilemi: dali ići na natjecanje ili ne. Četiri dana prije natjecanja uspjeli su organizirati treninge u OŠ D Tadijanovića zahvaljujući ravnateljici L Miletić i u sportskoj dvorani zahvaljujući zajednici sportskih udruga grada Vukovara, tj predsjedniku gospodinu Polhertu i tajniku gospodinu Sabljiću. Zahvaljujući roditeljima koji su imali razumijevanja i u jednom danu vozili natjecateljice i u Vukovar, i u Borovo... odrađeni su treninzi i odlučeno je da se ide na natjecanje. Sve članice GK Vukovar su odlično odradile natjecanje, dale su sve od sebe i pokazale svima koliko vole ovaj sport, a ostvareni rezultati su daleko iznad očekivanja. GKV je bogatiji za tri zlata i jedno srebro -ekipno, a pojedično jedno srebro i tri bronce.
U najmlađim kategorijama smo imali predstavnice: Mlađe kadetkinje B Monika Zovko se okitila brončanom medaljom,
Mlađe kadetkinje C ekipno su bile najbolje i osvojile 1. mjesto, a pojedinačno 1. Ela Andrašević, 2. Nika Budim, 5. Mateja Sikirica, 7. Ana Maras i 11. Tia Šarić
Mlađe junirke ekipno su osvojile 1. mjesto, a pojedinačno: 3. Ella kalentić, 4. Miljana Poznanović, 7. Iva Čikanović, 10. Ela Vojtkiv, 13. Nikolina Velikić i 14. Petra Petričević.
Juniorke ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 3. Lucija Gračanin, 5. Vanja Kiralj, 7. Kristina Gužvić, 8. Tena Ivanković i 13. Ivana Crnjac.
Seniorke ekipno 2. mjesto, pojedinačno 2. Tea Stojšić, 6. Maja Kosić i 11. Gabrijela Dudić
Treneri i uprava kluba ponosni su na ostvarene rezultate. Iskreno se nadaju što prije ući u novu dvoranu, kako bi se članice GKV koje su izborile nastup na državnom prvenstvu što bolje pripremile. Državno prvenstvo biti će 7.i 8.11. U Rijeci.