{gallery}2015/04/13/04{/gallery} U Belom Manastiru 11. 4. u odličnoj organizaciji GD Beli Manastir održano je natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici 1. kolo 53. KUP-a Slavonije Baranje. Domaćini i organizatori su uložili veliki trud kako bi se svi sudionici ovog natjecanja ugodno osjećali i kako bi natjecanje proteklo u najboljem redu i za to su zaslužili velike pohvale. Odaziv gimnastičkih klubova, članova regije Istok, bio je velik i svima je bio interes što bolji nastup i plasman.
Gimnastički klub Vukovar predstavljalo je 16 natjecateljica. Treneri su imali dosta posla kod sastavljanja ekipa, jer je većina ove godine prešla u stariju kategoriju, tako da su i ekipe nove. Jedino je ekipa seniorki nastupila u „starom sastavu" i potvrdila da su najbolje. Juniorke, kadetkinje i ml kadetkinje imale su manjih problema sa novim vježbama i elementima koje nisu u potpunosti usvojile. Gledajući ukupni dojam uspješno su nastupile i ostvarile rezultate iznad trenerskih očekivanja kako u ekipnoj, tako i u pojedinačnoj konkurenciji:
ML KADETKINJE: pojedinačno 3.M Zovko,
KADETKINJE - ekipno 1. a pojedinačno: 3. M Poznanović, 4. E Kalentić, 9. I Čikanović, 13. E Vojtkiv, 15. P Petričević 16. N Velikić
JUNIORKE - ekipno 2. pojedinačno: 2. L Gračanin, 9. V Kiralj, 10. K Gužvić i 13. T Ivanković SENIORKE - ekipno 1. pojedinačno: 2. T Stojšić, 3. D Bijelić, 5. M Kosić, 7. G Dudić
Ivana Kiralj je imala prvi nastup u B seniorskoj konkurenciji, osvojila je 1. mjesto i okitila se zlatom.
Ukupan zbroj osvojenih odličja je: ekipno 2 zlata i 1 srebro, a pojedinačno 1 zlato, 2 srebra i 3 bronce. Nakon natjecanja i zapaženih rezultata nema odmora, nastavljaju se treninzi i priprema za nastavak natjecanja.