Od 23. do 30. srpnja 2023. godine u Splitu je održano Pojedinačno prvenstvo Republike Hrvatske do 17 i 19 godina koje je okupilo 153 juniora i juinorki, a na kojem je sudjelovalo i šest članova Šahovskog kluba Codeasy Vukovar i to: Ladislava Knežević, Nikola Konjević, Petar Kovač, Duje Mandarić, Fran Mandarić i Borna Radić.

Nakon odigranih 9 kola (tempo igre 9 minuta + 30 sekundi dodatka za svaki odigrani potez) u vrlo jakoj konkurenciji najboljih mladih šahista iz cijele Hrvatske, ostvarili su sljedeće rezultate:

Petar Kovač osvojio je 1. mjesto u kategoriji U17 i time postao državni je prvak s ostvarenih 7,5 bodova, bez izgubljene partije.

Fran Mandarić sa 6,5 bodova zauzeo je visoko 7.mjesto.

Nikola Konjević, Borna Radić i Duje Mandarić, naši mlađi predstavnici, ostvarili su po 4,5 boda.

Ladislava Knežević, kojoj je ovo ujedno i jedno od prvih nastupa na natjecanjima, nastupila je u kategoriji juniorki do 19 godina te je osvarila 0,5 bodova.

Čestitamo svim našim natjecateljima kao i svim sudionicima turnira te novim državnim prvacima.

Ovo je još jedan veliki uspjeh za Petra Kovača, četverostrukog prvaka Hrvatske ( dosad je bio državni prvak u kategorijama U11, U13, U15 te sada i u U17), njegove roditelje, trenere, Klub i Vukovar te mu od rsrca čestitamo kao i njegovim roditeljima.