Po Kalendaru natjecanja Hrvatskog dizačkog saveza , u Zagrebu je održan KUP Republike Hrvatske za seniore u obje spolne konkurencije.

Mladi članovi KDU "Vukovar" , nastupili su u obje konkurencije sa ekipama sastavljenim od mlađih kadeta i kadeta, jer seniora još nemamo, te su ostvareni plasmani zadovoljavajući.

Naše djevojke su se plasirale na četvrto mjesto, dok su dečki bili sedmi. Tijekom natjecanja naše djevojke su 16 puta pomicale granice državnih rekorda za mlađe uzraste.

NATAŠA DERMIČEK je nastupila u kategoriji do 45 kg. i 12 puta pomicala državne rekorde i to u trzaju sa 45 kg., izbačaju sa 55 kg., i biatlonu sa 99 i 100 kg. a rekordi su to za uzraste U15, U17 i U20.

ŽELJKA MILJKOVIĆ je nastupila u kategoriji do 49 kg. i sa 51 kg. u izbačaju i 91 kg. u biatlonu, postavila nove rekorde za U15.

Hermana Dermiček je nastupila u kategoriji do 71 kg. i postavila 2 rekorda u izbačaju sa 84 kg. i biatlonu sa 153 kg. za uzrast U17.

U Zagrebu su za KDU "Vukovar"nastupili : Nataša Dermiček, Željka Miljković, Hermana Dermiček, Ana Crnjac, David Miljković, Srđan Mrđenov, Saša Dobrijević, David Todorović, Nikola Todorović i Mario Milčinović.

Čestitamo natjecateljima i trenerima na ostvarenim rezultatima!