Po kalendaru natjecanja Europske dizačke federacije, od 27. do 30. lipnja u Irskoj će se održati šesti "KUP EUROPSKE UNIJE" za mlađe uzraste natjecatelja u obje spolne konkurencije.

Reprezentacije zemalja sudionica ovog skupa najboljih mladih dizača utega članica Europske unije mogu činiti 1 mlađa kadetkinja, 1 mlađi kadet (U15), 1 kadetkinja, 1 kadet (17) i 1 juniorka i 1 junior (U20).

Boje Republike Hrvatske, u dresu sa državnim grbom, branit će trojka mladih Vukovaraca, što je veliko priznanje kako njima tako i Klubu dizača utega "Vukovar" i Gradu Vukovaru, a u stručnom stožeru naše Reprezentacije biti će Milan Kordić.

Nema veće sreće za trenera ove djece, što će imati priliku odvesti naše mlade Reprezentativce na ovo prestižno natjecanje mladih Reprezentacija zemalja Europske unije.

S obzirom da svaku zemlju može predstavljati maksimalno šest natjecatelja i saznanje da će polovinu Reprezentacije činiti članovi našeg kluba, samo po sebi ima svoju težinu i pokazatelj je kvalitetnog rada u proteklih šest godina postojanja kluba i stručnosti trenera Davora Horvata i moje malenkosti.

Na netom završenom Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadete i kadete, NATAŠA DERMIČEK i NIKOLA TODOROVIĆ
proglašeni su najuspješnijim natjecateljima iz uzrasta U15 a HERMANA DERMIČEK je apsolutno najbolja u uzrastu U17, te Izbornik Hrvatske reprezentacije Boško Čavka nije imao težak zadatak pri odabiru Reprezentativaca za popunu ovih pozicija - riječi su Milana Kordića.

Nataši, Hermani, Nikoli i treneru Kordiću, želimo sretan put u Irsku sa željom da dostojno predstave svoj klub, svoj grad Vukovar i Republiku Hrvatsku i da nas obraduju dobrim rezultatima!

Uprava kluba