Kraj školske godine u vukovarskom gimnastičkom klubu uvijek je rezerviran za članove rekreativnih grupa. U gimnastičkoj dvorani pred brojnom publikom nastupili su svi članovi rekreativnih grupa, polaznici različitih rekreativnih programa.

Svečano polaganje održalo se 13.6. u gimnastičkoj dvorani. U prvom dijelu svoje umijeće i sposobnosti pokazali su za najmlađi polaznici, članovi predškolske grupe i oni su polagali programe: Gimnastička igraonica i Gimnastička početnica. Drugi dio je bio rezerviran za školarce, polaznike programa Gimnastička početnica i Škola gimnastike
Predškolci su bili najzanimljiviji, jer je sa njima uvijek veselo.

Publika je uživala u vježbama na poligonu, koji su najmlađe gimnastičarke i gimnastičari, pod vodstvom trenera, vrlo vješto savladali. Školarci, polaznici programa Gimnastička početnica i Škola gimnastike pokazali su osnovne vježbe na spravama. Djevojčice su nastupile na ručama, gredi, tlu i preskoku, dok su dječaci odradili vježbe na na konju s hvataljkama i preskoku. Sve vježbe su pažljivo pratile mlade licencirane sutkinje Hrvatskog gimnastičkog saveza Miljana Poznanović, Dijana Andrašević i Lana Ernjakovići i na kraju dale svoje ocjene.

Ukupno je 54 polaznika uspješno položilo rekreativne programe: program Gimnastičke igraonice položilo 25 članova, program Gimnastičke početnice položilo je 24 člana i program Škole gimnastike položilo je 5 članova GK Vukovar.

Vukovarskim gimnastičkim rekreativcima slijedi ljetni odmor, a nastavak i upis novih članova biti će u rujnu s početkom nove školske godine.