Dragi svi, profesionalni sportaši, rekreativci i oni koji će to te tek postati, za 1. Vukovarski trail Udruga "Fizio Lorem" za Vas je pripremila dvije utrke u dužini 5 km i 11 km.

Mala trail utrka (5 km) je namijenjena rekreativcima. Start i cilj utrke je u park šumi Adica. Trči se polukružno trim stazom, nakon toga se trči stazom park šume Adica te preko mosta na rijeci Vuka se ide na makadamski put. Vraćanje istom rutom prema cilju gdje sve natjecatelje čeka okrjepa i opuštanje.
Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. Vremenski limit utrke je cca 1sat.
Svi natjecatelji koji ne završe utrku ili odustanu dužni su se javiti organizatoru na broj telefona.

Velika trail utrka od (11 km) je kondicijski zahtjevnija i namijenjena je punoljetnim osobama.
Start i cilj utrke je u park šimi Adica gdje se trči polukružno trim stazom, nakon toga se trči stazom park šume Adica te preko mosta na rijeci Vuka se ide na makadamski put. Prateći oznake na stazi dolazi se do rijeke Vuke podno Bogdanovaca, gdje se uz rijeku Vuku i kanal Savak trči do crkve sv. Leopold Mandić. Utrka se nastavlja penjanjem prema centru sela, gdje se nalazi i okrjepa. Nakon cca 500 m utrka se nastavlja makadamskim putem i označenom stazom sve do cilja.
Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. Vremenski limit utrke je 1 sat i 45 minuta.
Svi natjecatelji koji ne završe utrku ili odustanu dužni su se javiti organizatoru na broj telefona.
Utrka će imati 2 nadzorne točke gdje će natjecatelji biti evidentirani kako bi se poštivala zadana ruta trčanja.

ROK ZA PRIJAVU: do 23.04.2023. g.

STARTNINA/UPLATA: 20 eura (prijava je pravovaljana po uplati startnine).

link za prijavu :
https://www.stoperica.hr/natjecanje/vukovarski-trail-2023/127

Za sve sudionike je osigurana okrjepa tijekom i nakon utrke, medalje za sve sudionike (+puno poklona u start paketu), a za najbolje trkače smo osigurali pehare i bogate nagrade.


Vidimo se u Adici 06.05.2023 godine, dođite i zabavite se!