Prosinac je mjesec kada je u gimnastičkoj dvorani vukovarskog gimnastičkog kluba vrlo veselo. Nešto manje vremena gimnastičari i gimnastičarke provode na spravama, a više u zabavi, plesu i pjesmi. Zajedničko kićenje bora na treninzima bilo je uvod u vesele događaje. Svi članovi GK Vukovar pripremali su se za ovo vrijeme. Ovu godinu su članovi GK Vukovar napokon mogli nastupiti pred publikom. Nije organizirana zajednička Božićna priredba, već su rekreativne grupe imale odvojene ogledne treninge, a natjecateljice Božićnu priredbu.


Najposjećeniji događaj je bio ogledni Božićni trening predškolske grupe. Najmlađi su najveseliji i najzaigranji i sa njima je posebno veselo. Gledatelji su imali priliku uživati u prikazu zagrijavanja, razgibavanja i djelomično u glavnom dijelu treninga. Na kraju su najmlađi članovi GK Vukovar zajedno sa trenerima prikazali plesnu koreografiju uz, njima najdražu božićnu pjesmu „Zvončići“. Nakon odrađenog oglednog treninga svi mališani su dobili paketiće.


Drugi po redu veselih događaja bio je ogledni Božićni trening za grupu školarci. Osim u uvodnom dijelu, gledatelji su uživali u prikazu osnovnih elemenata na parteru i skokovima na malom trampolinu, a zatim i u veseloj božićnoj koreografiji. Na samom kraju uslijedila je podjela paketića.


Božićna priredba natjecateljske grupe bila je na visokoj razini. Gimnastičarke su pripremile ukupno deset plesno-akrobatskih koreografija, u kojima je publika uživala. Prva i posljednja koreografija bile su zajedničke i u njima su sudjelovale sve natjecateljice, jedna je koreografija bila u paru, a ostale grupne sa većim ili manjim brojem članova. Publika je uživala u raznolikim koreografijama, a imali su priliku i čuti na kojim su sve natjecanjima sudjelovale i koja su odličja osvojile članice GK Vukovar u 2022. godini. Veselo druženje završilo je podjelom paketića.