U Vukovaru je, u organizaciji Teniskog kluba Vukovar, 15. i 16. listopada održan HEP Masters turnira 3. ranga Odbor Istok za natjecatelje do 12, odnosno 14 godina.

Na ovoj završnici vanjske sezone, na kojoj su u svakoj od kategorija pravo nastupa imali najbolje 8 rangiranih dječaka, odnosno djevojčica, nastupilo je ukupno 24 natjecatelja is Slavonije, i to njih 16 u kategoriji do 12 godina i njih 8 u kategoriji do 14 godina (samo dječaci).

Na ovom turniru, u kategoriji do 14 godina, nastupio je i Nikola Jelenić kao jedini predstavnik TK Vukovara u toj dobnoj skupini. Nikola je pobijedivši Antonia Tolića iz TK Brod osvojio 3. mjesto, dok je Dominik Škrinjar iz TK Brod, u finalnom meču uvjerljivo slavio protiv Jakova Rimca iz TK Vinkovci i tako osvojio turnir u ovoj kategoriji.

U kategoriji do 12 godina, pobjednik je Rafael Grotić iz TK Našice, koji je u finalu bio uvjerljiv protiv Karla Brnića iz TK Tennis Talents Osijek, dok je treće mjesto osvojio Rafael Halužan iz TK Vinkovci pobjedom protiv Svena Vukovića iz TK Bosutsko.

U istoj dobnoj kategoriji, kod djevojčica je najbolja bila Lena Drmić iz TK Đakovo, koja je u tijesnom finalu svladala Neru Skender iz TK Osijek, dok je treće mjesto osvojila Buga Grgić iz TK Tennis Talents Osijek, pobijedivši Paulu Smolčić iz TK Našice.