U organizaciji Gimnastičkog kluba Vukovar u sportskoj dvorani OŠ Dragutina Tadijanovića 17. prosinca 2019. održana je božićna priredba.

Sudjelovali su svi članovi rekreativnih i natjecateljskih grupa, ukupno oko 130 gimnastičara i gimnastičarki. Bilo je veselo, kako i priliči, kako za gledatelje, tako i za sudionike.

Tribine su bile pune gledatelja, a puna je bila i dvorana. Vrijedni gimnastičari i gimnastičareke su brojnoj publici pokazali akrobatsku abecedu na tlu. Prvo su najmlađi pokazali razna kolutanja: kolute naprijed i nazad, bočna kolutanja koje svi zovu palačinke, kod nešto starijih članova se moglo vidjeti gimnastičke zvijezde, a natjecateljice su pokazale i nešto složenije poput premeta i salta. Na trampolinu je bio prikaz osnovnih skokova: pruženih, grčenih i raznožnih, zatim su prikazana i salta. Na odskočnoj dasci je publika imala priliku vidjeti grčena, sklonjena i pružena salta sa i bez uzdužnih rotacija.

Bilo je i veselih plesno-akrobatskih vježbi uz božićne pjeme, bilo je smijeha, pjesme i veselja. Publika je sve nagradila velikim pljeskom i odobravanjem. Na kraju priredbe su svi sudionici dobili paketiće i kalendare GK Vukovar.

Ova priredba je pripremana s puno ljubavi i bila dar svih članova i trenera svim roditeljima i gledateljima. Treneri i gimnastičari su svim gledateljima uputili čestitke za nadolazeći blagdan i poželili sve najbolje u 2020. godini.