{gallery}2016/12/12/08{/gallery} Nakon više od 50 evenata u 6 zemalja ove godine Business Café je 08. prosinca 2016. godine donio i u Vukovar poznatu atmosferu, energiju i entuzijazam zbog kojeg je postao najpopularnije druženje malih poduzetnika na ovim prostorima.

U suradnji s Vukovar Waterbus Bajadera, u duhu nadolazećeg Božića održano je posebno izdanje Business cafea u Vukovaru pod naslovom Kava koja povezuje na rijeci koja povezuje.

Gosti koji su prenijeli dobro poznate poruke Business Caféa, da nismo sami i da je sve moguće su Ivan Lozančić, vlasnik Gaus Developmenta, 19. najbrže rastuće firme u ovom dijelu Europe prema Deloitteovoj listi, s uredima u Vukovaru i Osijeku, Martina Tomljenović, voditeljica marketinga tvrtke Borovo d.d., Nives Lovrić, vlasnica tvrtke Grbić, Mara Majstorović, vlasnica tvrtke Lotus media i portala www.samopozitivno.com – jednog od regionalnih medijskih pokrovitelja Business Caféa te Zrinka Šesto, vlasnica tvrtke Danubiumtours te Waterbus Bajadere.

Vrlo zanimljivom i pozitivnom događaju prisustvovala je pročelnica za opće poslove i ured gradonačelnika grada Vukovara Sanja Tokić i direktorica Vukovarske gospodarske zone d.o.o. Marijana Grubišić.