REPUBLIKA HRVATSKA
VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA

GRAD VUKOVAR
Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja
za imenovanje pročelnika Upravnog odjela
za gospodarstvo

KLASA: 112-02/24-01/15
URBROJ: 2196-1-02-24-7
Vukovar, 11. rujna 2024.

Na temelju članka 20. stavka 4. alineje 3. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (″Narodne novine″ broj 86/08, 61/11, 4/18, 96/18 i 112/19), Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja za imenovanje pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, u Gradu Vukovaru, objavljenog u ″Narodnim novinama″ broj 102/2024 dana 30. kolovoza 2024. i na mrežnoj stranici Grada Vukovara www.vukovar.hr, objavljuje

POZIV
na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti
(pisano testiranje i intervju)

I. Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja za imenovanje pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo (u daljnjem tekstu: Povjerenstvo) je utvrdilo da pisanom testiranju za pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo mogu pristupiti sljedeći kandidati / kandidatkinje:

1. MARTINA PREPUNIĆ

II. Izrazi koji se koriste u Pozivu na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (pisano testiranje i intervju), a imaju rodno značenje, odnose se jednako na muški i ženski rod.

III. Podnositeljima prijava koje nisu uredne i/ili pravodobne te koji ne ispunjavaju neki od formalnih uvjeta Javnog natječaja za imenovanje pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo (u daljnjem tekstu: Natječaj) pa ne mogu pristupiti pisanom testiranju upućena je pisana obavijest.

IV. Pisano testiranje održat će se u Gradskoj vijećnici, Dr. Franje Tuđmana 1, Vukovar, u utorak, 17. rujna 2024. s početkom u 8:00 sati.

Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu te kemijsku olovku.

Ne postoji mogućnost naknadnog pisanog testiranja, bez obzira na razloge koje pojedinog kandidata eventualno priječe da testiranju pristupi u naznačeno vrijeme.

Smatra se da je kandidat koji ne pristupi pisanom testiranju u naznačeno vrijeme povukao prijavu na Natječaj. Smatrat će se da je prijavu povukao i kandidat koji na pisanom testiranju remeti mir i/ili pravila ponašanja s kojima će biti upoznat, kao i kandidat koji ne predoči osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Pisani test činit će 20 pitanja. Broj točnih odgovora bit će podijeljen s 2, što će dati broj bodova postignutih na pisanoj provjeri (od 0 do 10).

Testiranje traje 60 minuta.
Pravni izvori za pripremanje kandidata za prethodnu provjeru objavljeni su na mrežnoj stranici Grada Vukovara (Obavijest i uputa kandidatima/kandidatkinjama u postupku javnog natječaja za imenovanje pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo).

V. Rezultati pisanog testiranja bit će objavljeni na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Grada Vukovara istog dana kada će biti obavljeno i pisano testiranje, te će se istog dana provesti i intervju u zgradi gradske uprave sa kandidatima koji ostvare najmanje 50% bodova na pisanom testiranju.

VI. Ovaj Poziv objavljuje se na mrežnoj stranici i na oglasnoj ploči Grada Vukovara.

Povjerenstvo za provedbu javnog
natječaja za imenovanje pročelnika Upravnog
odjela za gospodarstvo