×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2016/07/13/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/07/13/01

{gallery}2016/07/13/01{/gallery} Članovi Kud-a „Kolo“ 18. lipnja sudjelovali su na smotri folklora „Ivanjski krijesovi“ u BiH u Hutovu kod Neuma. Organizatori ove manifestacije pozvali su vukovarski Kud, a vukovarci su se rado odazvali, tim više što su se članovi Kud-a iz Hutova uključili u akciju prikupljanja sredstava za obnovu vodotornja.
15. Smotra izvornog folklora Pokuplja, Turopolja, Posavine i Banovine Letovanić održana je 9.srpnja. Ovogodišnja smotra bila je dio cjelodnevne manifestacije „Letovanić za Vukovar“ koju su organizirali HKUD Poculica Letovanić i Turistička zajednica općine Lekenik pod visokim pokroviteljstvom hrvatske predsjednice.
Uz nekoliko kulturno-umjetničkih društava koja su nastupila na smotri, posebni gosti bili su članovi Kud-a „Kolo“, Vukovar. Vukovarci su mnogobrojnoj publici prikazali mali dio bogate slavonsko-srijemske šokačke tradicijske kulture.
Ovim putem članovi Kud-a „Kolo“ još jednom zahvaljuju domaćinima u Hutovu i Letovaniću na gostoprimstvu, kao i svima onima koji su se uključili u ovu humanitarnu akciju i dali svoj doprinos u obnovi našeg vodotornja!