Održana je 27. svečana promocija stručnih prvostupnika i 6. svečana promocija diplomiranih fizioterapeuta Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ Vukovar.

Ovom je prilikom promovirano ukupno 171 vukovarski student.

Gradonačelnik Ivan Penava čestitao je promoviranim studentima na stečenoj diplomi i zvanju te izrazio nadu kako će ubrzo naći zaposlenje ili nastaviti jednako uspješno školovanje.

"Transformacija grada Vukovara u zadnjih deset godina je nevjerojatna, o tome govori svaki segment življenja, a tako je i kada govorimo studentskom životu i visokoškolskom obrazovanju. Od izgradnje novog studentskog doma s najvišim standardima do otvorenja nove zgrade vukovarskog veleučilišta i njene obnove vrijedne 66 milijuna kuna. Kontinuirano se trudimo našim studentima olakšavati vrijeme studiranja, raznim mjerama, a i nagrada koju smo upravo jučer primili kao najbolji grad u Hrvatskoj u kategoriji obrazovanja, mladih, demografije i socijalne poliitke govori puno o uloženom trudu.", dao je istaknuti gradonačelnik Penava po pitanju standarda studentskog života u Vukovaru.

"Promoviranim studentima upućujem iskrene čestitke! Siguran sam kako ćemo u budućnosti zajedno stečenim znanjma pridonositi našoj zajednici!“, rekao je gradonačelnik Penava.