Delegacija Grada Vukovara položila je vijenac i upalila svijeće na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata te time uoči blagdana Svih svetih i Dušnoga dana odalo počast poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama rata.

Nakon zajedničke molitve na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata delegacije Grada Vukovara su položile aranžmane i upalile svijeće i podno Spomen obilježja „Ovčara“,  na Novom groblju „Dubrava“, Starom katoličkom groblju te mjesnim grobljima u Sotinu i Lipovači.

„Danas, dan uoči blagdana Svih svetih Grad Vukovar polaganjem vijenca i aranžmana na svim gradskim grobljima te Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata kao i kod spomen-obilježja Ovčara sjeća se svih onih koji više nisu s nama. Uvod je ovo u tužni studeni u Vukovaru.“, rekla je pročelnica Ureda gradonačelnika Ivana Mujkić.

Po pitanju nestalih osoba pročelnica Mujkić naglasila je kako je potrebna konkretnija pomoć od strane onih koji raspolažu informacijama. „Nadam se kako će obitelji onih koji nemaju svoje posljednje počivalište pronaći svoj mir te mjesto gdje se mogu pomoliti i zapaliti svijeću za svoje najmilije.“, zaključila je.